Fixview

Development Engineers (Power) Electronics HW/SW

Even een ander verhaal: in een jarenlange samenwerking met een goede relatie van mij uit de Kempen, doe ik deze oproep om een ontwikkelproject te zoeken voor 4  per direct beschikbare elektronica ontwikkelaars. Vier profielen van development engineers met veel elektronica en software kennis gelieerd aan power electronics, motion & motor  control. Heeft jouw organisatie specifieke ontwikkel onderwerpen waarvoor expertise ontbreekt? Dan wordt het tijd om contact met me op te nemen, zodat ik je vrijblijvend in contact kan brengen met dit team. De expertise is breed inzetbaar en kan putten uit ervaring in de: E-mobility (bus/train/marine), batterij-systemen, water-industrie denk aan pompen controls, klimaattechniek en material handling systemen binnen de zware industrie. Het efficient en duurzaam inzetten van energie is de rode draad van de oplossingen die deze engineers nastreven. Van het concept idee tot productvalidatie -> Design to manufacturing!

Een uitgebreid lijst met competenties, skills en kennis is beschikbaar. Stuur me een bericht voor meer informatie. Flexibele langdurige betrokkenheid gegarandeerd.

kuhlmann@fixview.nl | 06-21510738

 

Opleidingen:

Mts Engineering (Wtb)

Hts Engineering (Wtb)

TU Electromechanical Engineering & Power Electronics

Skills: analoge en digitale simulatie (LTSpice/Quartus/Matlab), Embedded C, Assembler, PCB development, EMC, thermo & flow Dynamics, Solid Works (voor mechanische onderdelen binnen de elektronica ontwikkeling)

 

Werkervaring:

Onder meer ervaring bij een ontwikkelorganisatie in de powerelektronica, frequentieregelaars en digital control systems. Als product development engineer en projectleider verantwoordelijk voor het ontwikkelen en realiseren van frequentierelaars en (geïntegreerde) motordrives. De beschikbaarheid van deze kandidaat is tot stand gekomen door het aflopen van een langdurig project bij een klant in de Power electronics & Control (toepassing in o.a. automotive/E-Bus). Hij zoekt via ons netwerk naar een nieuw langdurig project waarin hij (eventueel aangevuld met collega’s uit zijn eigen team) een elektronica ontwikkelonderwerp kan gaan oppakken. Denk aan consultancy, OEM product development. Onder andere heeft hij veel expertise opgebouwd in sustainability, energy storage en uitwisseling van energie door het efficiënter en effectiever laten werken van battery pack systems. Naast zijn elektronica kennis ook veel ervaring in mechanical design van behuizingen, koelingen, EMC problematiek. Deze kandidaat is een van de 4 per direct beschikbare teamleden die zich zowel zelfstandig maar ook in teamvorm en samenwerking met zijn 3 andere collega’s voor grootschalige multidisciplinaire projecten kan worden ingezet. Bij interesse in dit profiel is een vrijblijvend gesprek altijd op te zetten. Bel me hierover gerust.

Referentienummer

ITOM-1

Contactpersoon

Foto Mark Kuhlmann | SR. HR & Recruitment Consultant | Fixview BV

Senior HR & Recruitment Consultant

Mark Kuhlmann

Op de hoogte blijven? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief