Fixview

Hbo Starter Technische Natuurkunde

Opleidingen:

  • Havo
  • Hbo Technische Natuurkunde diploma (april 2023)
  • Features: Labview, Matlab, Unix, Python

Ervaring tijdens stages:

  1. Stage was gerelateerd aan het assembleren van een nieuw prototype om een ultra hoog vacuüm te creëren. Assistentie in hardware assembly en het maken van de connectie met de software om het vacuümsysteem te monitoren in Labview. De software zorgde voor een combinatie van handmatige controle en geautomatiseerde processen. Ervaring opgedaan met pneumatiek, vacuüm, elektronica, Labview, cleanroom-omgeving.
  2. Tweede stage was een project om medische diagnose van een schouderletsel beter en meer gestandaardiseerd te kunnen beoordelen. Project en test gerealiseerd in Labview.
  3. Gedragsanalyse van gassen in een vacuumomgeving tijdens het ontgassen van systemen. Deze stage hoorde bij het onderdeel expirimentele natuurkunde en data analyse. Gebruik gemaakt van Design of Experiments, statistieken en analyse methoden.

Deze kandidaat is vrijwel afgestudeerd en kan snel aan de slag in zijn eerste baan. Door zijn brede studie is hij breed inzetbaar in een technische omgeving. Hij gaat graag op zoek naar een lange termijn functie, vindt het interessant om aan testopstellingen te werken en daaruit conclusies te verwoorden richting bijvoorbeeld R&D. Communicatief goed, prettige sociale collega, humor, groeiprofiel, rustig en overzichtelijk, ongecompliceerd en gericht op een stabiele volgende stap in zijn levensfase. Hij woont nu nog thuis net onder Eindhoven en wil zich graag vestigen in de omgeving van Eindhoven. Functies die zouden passen hebben een combinatie van eigenschappen in techniek, service, assembly, applicatie engineering, verbetertrajecten, gemak creëren voor anderen. Hij heeft ook laten vallen dat hij het niet erg zou vinden als er gereisd moet worden om bijvoorbeeld assembly’s, inbedrijfnames of services vragen on site op te lossen.

Referentienummer

19780

Contactpersoon

Foto Mark Kuhlmann | SR. HR & Recruitment Consultant | Fixview BV

Senior HR & Recruitment Consultant

Mark Kuhlmann

Op de hoogte blijven? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief