Adresgegevens

Wij ontvangen je graag voor een persoonlijk bezoek op ons hoofdkantoor in Veldhoven. Wij kijken er naar uit om binnenkort ook onze locaties in Valkenswaard en Helmond in gebruik te nemen. Zo zijn we altijd in de buurt. We houden je op de hoogte als het zover is.

Gebouw Landauer
De Reijenburg 43
5501 LD Veldhoven

040 254 15 55
info@fixview.nl

Gratis Parkeren

Parkeren (tot twee uur maximaal) is mogelijk aan de achterkant van het gebouw Landauer. Let op: hiervoor is een parkeerschijf nodig!

Vanaf de snelweg kies je voor de N2-randweg Eindhoven. Vervolgens afslag 31 richting Meerenakkerweg. Onderaan bij de afslag, bij de stoplichten rechtsaf. Bij de stoplichten op de rotonde Hovenring ga je links de Heerbaan op. Bij de eerstvolgende rotonde ga je links. Je rijdt nu de Heemweg op waar je ons pand aan je linkerhand kunt zien liggen. Parkeergelegenheid is te bereiken door rechtdoor te rijden op de Heemweg tot de volgende rotonde (tegen het Citycentrum aan). Bij deze rotonde derde afslag. Dan de eerste links bij gebouw “Haflinger” en direct weer links. Hier bevindt zich het parkeerterrein van De Reijenburg. Zoek een plekje en ga naar binnen bij nummer 43. Je kunt zo naar boven lopen (2 trappen/lift) en aanbellen.

Beschikbare vacatures

Klik op een van onderstaande functiegebieden voor een selectie van beschikbare vacatures.

Op de hoogte blijven? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief