Werving & selectie

Succesvol zijn in recruitment en selectie vraagt om deskundigheid, betrokkenheid en kwaliteit. Fixview is sinds 1985 een betrouwbare partner voor grote en kleinere bedrijven in Brabant, Limburg en Gelderland. Onze persoonlijke aanpak en nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers heeft geleid tot talloze succesvolle bemiddelingen. Wij kennen de regionale markt als geen ander. Daardoor zitten we snel op een lijn. Een prettig, professioneel en vlotlopend sollicitatie traject, daar staan we voor! Een perfect resultaat: Dat telt!

De kandidaat die echt past

De adviseur van Fixview verdiept zich vooraf uitvoerig in de organisatiecultuur, het functieprofiel, de doelstelling van de functie binnen een bedrijf en natuurlijk en het profiel van de kandidaat. Naast kennis en ervaring letten wij nadrukkelijk ook op karaktereigenschappen. Die bepalen in hoge mate of iemand echt binnen de organisatie en in dat specifieke team past.

Evaluatie

Omdat kwaliteit van onze dienstverlening in directe relatie staat met de persoon die uiteindelijk is gestart, plannen wij  een of meerdere evaluatie momenten in. Dit doen we bij u op locatie om zo te toetsen of onze inspanningen het juiste resultaat hebben gehad. Dit is voor ons de basis voor een duurzame relatie!

Neem gerust contact met ons op

Foto Mark Kuhlmann | SR. HR & Recruitment Consultant | Fixview BV

Senior HR & Recruitment Consultant

Mark Kuhlmann

Recruitment Consultant

040 25 41 555
info@fixview.nl

Beschikbare vacatures

Klik op een van onderstaande functiegebieden voor beschikbare vacatures.

Op de hoogte blijven? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief