HR & Organisatieadvies

Fixview is vanaf 1985 actief als management support organisatie, waarin wij bedrijven en management met raad en daad bijstaan. Met advies, coaching, training maar vooral ook met het maken van de slag naar de dagelijkse praktijk.

Fixview draagt bij aan de ontwikkeling van de organisatie en haar mensen. De kwaliteit van de organisatie en het op juiste wijze inzetten van het talent in de organisatie, nemen daardoor toe. Dit vergroot het resultaatgericht handelen en helpt doelen succesvol te realiseren. Ons advies is altijd maatwerk en komt voort uit onze jarenlange persoonlijke ervaring. De uiteindelijke gedragsverandering van medewerkers is vaak een belangrijk speerpunt.

Fixview onderscheidt zich als een betrouwbare partner met een hoge mate van betrokkenheid bij al onze opdrachtgevers. Zowel voor als tijdens maar zeker ook na het adviestraject. Dat is wat je van ons mag verwachten.

Adviezen die werken

Samen met jou leggen we de focus op doelen en strategie├źn voor de gebieden waar je resultaten wilt behalen. Op basis van een grondige analyse komen we tot werkbare en hanteerbare adviezen die je gemakkelijk kunt implementeren en die leiden tot het beoogde resultaat. Daarbij kijken we naar organisatiestructuren, functie-inhoud, competenties, managementstijlen, werkmethodieken en samenwerking.

Effectief HRM

Een echt doeltreffende en doelmatige ontwikkeling van de organisatie lukt alleen als ook de personele bezetting mee ontwikkelt. Slimmer werken, HNW (het nieuwe werken) en beter gebruik maken van de beschikbare competenties van medewerkers zijn hier onderdeel van. Net als sociale innovatie, gericht op het omgaan met elkaar en met de aanwezige talenten.

Wij spreken graag de mogelijkheden met je door.

Ton de Haas | haas@fixview.nl | 040 2541555 | Whatsapp

Op de hoogte blijven? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief