Detachering & Interim Management

Optimale flexibiliteit

Is er binnen de organisatie behoefte aan ervaren projectspecialisten omdat er een tekort is aan tijdelijke expertise, bijvoorbeeld bij groei, een reorganisatie of fusie of vanwege een tijdelijke piek in de werkzaamheden of vanwege ziekte bij een vaste medewerker? Wij maken graag samen een keuze uit ons uitgebreide netwerk aan specialisten binnen de vakgebieden: Productie & Techniek, Engineering, Inkoop & Logistiek, Sales & Marketing, Finance en Human Resources & Recruiting.

Succesvolle overbrugging

Fixview helpt haar opdrachtgevers met detachering en interim-management om deze periodes succesvol te overbruggen. Dat doen we met de projectmatige inzet van een van onze projectspecialisten of professionele interim-managers. Dit geeft optimale flexibiliteit, zonder omkijken.

Aanpak

Samen met de organisatie brengen wij de tijdelijke vraag in kaart: van de aard van de werkzaamheden tot en met de specifieke kenmerken van het project. Zo ontstaat het gewenste profiel, waarna per direct de screening van onze kandidaten kan plaatsvinden. Fixview zorgt voor duidelijke, inhoudelijke communicatie naar zowel de opdrachtgever als ook  naar onze projectspecialisten. Heldere afspraken, die zorgen voor een vlotlopende start van het project. Ook tijdens de looptijd van het project houden wij vinger aan de pols en houden we persoonlijk contact. Dat vinden wij belangrijk. Kwaliteit en continuïteit  zijn door onze zorgvuldige aanpak gewaarborgd.

DETA-VAST

Wij merken dat bij onze opdrachtgevers regelmatig de behoefte bestaat om een ingehuurde Fixview collega na een bepaalde periode in dienst te nemen. Dat kan zeker! Wij maken daar bij Fixview goede afspraken over.

Neem gerust contact met ons op

Foto Mark Kuhlmann | SR. HR & Recruitment Consultant | Fixview BV

Senior HR & Recruitment Consultant

Mark Kuhlmann

Recruitment Consultant

040 25 41 555
info@fixview.nl

Beschikbare kandidaten

Klik op een van onze kandidaten voor meer informatie

Op de hoogte blijven? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief