Fixview

Directeur / Bedrijfsmanager

Opleidingen:

  • Havo
  • Hts Werktuigbouwkunde
  • Post hbo Bedrijfskunde
  • Diverse aanvullende trainingen en opleidingen op het vlak van: Management, coaching, finance, human resources, metaal en kunststof technologie

Werkervaring:

Deze general manager is een ervaren eindverantwoordelijk manager die zijn sporen heeft verdiend in de maakindustrie bij organisaties tussen de 20 en 100 fte’s. Denk hierbij aan de metaalverwerkende industrie, medisch, automotive, gereedschapmakerij. Ervaring de meeste business disciplines: finance, engineering, productie en assemblage, logistiek, inkoop, sales, HR. Meerdere afsplitsingen en reorganisaties begeleid alsmede organisaties opgebouwd en efficiënter gemaakt. Als eindverantwoordelijk MT lid ook projecten doorgevoerd aangaande kwaliteit, ERP en technische automatiseringstrajecten. Internationale samenwerkingen opgezet met organisaties in onder andere de Oostblok landen. Naast de operationele verantwoordelijkheid ook commercieel actief geweest in het acquireren van new business, beheren en structuren van key accounts, maken van complexe meervoudige calculaties.

Zijn laatste langlopende project als bedrijfsvoerder binnen de precisietechniek is bijna ten einde. Per direct inzetbaar in een technische internationale werkomgeving met een grote zelfstandigheid met uitdagingen op het vlak van organisatie management, teambuilding, commerciele uitbouw, efficiency. Deze directeur is in staat om een goede balans te creëren in  rationeel (KPI’s finance based), situationeel (aangetroffen situatie omzetten naar actie en groei) en relationeel management (mensgericht coachen). Zoekt een nieuw interim project of structurele functie als directeur. bedrijfsovername is uiteindelijk bespreekbaar.

Referentienummer

019107

Contactpersoon

Foto Mark Kuhlmann | SR. HR & Recruitment Consultant | Fixview BV

Senior HR & Recruitment Consultant

Mark Kuhlmann

Op de hoogte blijven? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief