Fixview

Lead Development Engineer

Opleidingen:

Hbo biomedische techieken

Hbo Electrical/electronics Engineering (Fontys)

Lean, Sprints & Scrum, DMAIC, FMEA, Quality management, integrated product development, System design, measurement System Analysis

 

Werkervaring:

Vanaf 2015 als test and validation engineer, embedded software engineer en lead development engineer bij een aantal grotere, technischeĀ  internationale organisaties in Nederland gewerkt. Verantwoordelijk voor het projectmatig leiden van technische product en software ontwikkelingen. Hij zorgt hierbij voor de communicatie, updates en follow ups tussen de diverse technische disciplines en zorgt voor de juiste vraagstellingen en logica bij het valideren en opleveren van deelsystemen en sub-software-items. Hij draagt bij aan het optimaliseren van de processen en realisatie van de juiste onderdelen in de juiste kwaliteit, tijd en aandacht.

Ervaring binnen de electrical automotive, healthcare & Lifestyle en communicatie enĀ  persoonlijke alarmering systemen. Op zoek naar een technische functie als projectleider, PMO-er of lead engineer binnen de ontwikkelorganisatie, voorkeur high tech en regio Den Bosch, Uden, Nijmegen.

 

 

 

Referentienummer

9645

Contactpersoon

Foto Mark Kuhlmann | SR. HR & Recruitment Consultant | Fixview BV

Senior HR & Recruitment Consultant

Mark Kuhlmann

Op de hoogte blijven? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief