Fixview

Manager Operations

Opleidingen:

  • Vwo
  • TU Industrial Engineering
  • Diverse professionele trainingen: Certified Black Belt, Internal Auditor ISO 9001, Quality Management, Account Management, Agile Scrum Master

Werkervaring:

Na opleiding gestart in het ontwikkelen van logistieke en productie controle systemen binnen de high tech maakindustrie (optica, automotive). Hierna de overstap gemaakt naar een meer managerial rol als operations manager in de kunststoffen. Verantwoordelijk voor de supply chain en operatie, implementeren lean manufacturing, continues improvement en implementatie ERP systeem. Vervolgens in een productie organisatie verantwoordelijk voor de logistieke processtromen, planning en de totale sturing van de vestiging. Hier als belangrijke decision maker verantwoordelijk voor effectief projectmanagement, Lean Management (Black Belt) en audits (IATF/ISO)

Tot heden bij een professionele productieorganisatie verantwoordelijk voor de logistieke planning (material planning en fysieke distributie) inclusief customer service planning. Hiernaast ook verantwoordelijk voor het magazijn. Focus hier ligt op organisatie verbetering, cost savings en efficiency in zijn business units. Zoekt selectief naar een nieuwe werkomgeving waarin hij een brede verantwoordelijkheid krijgt met daarin, continue verbeteren, lean, management. Combinatie techniek, supply chain en management is ideaal.

Referentienummer

05932

Contactpersoon

Foto Mark Kuhlmann | SR. HR & Recruitment Consultant | Fixview BV

Senior HR & Recruitment Consultant

Mark Kuhlmann

Op de hoogte blijven? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief